In verband met de grote vraag naar Gardiner telescoopstelen, hebben wij een deel van ons assortiment uitverkocht. Door covid-19 ondervinden wij vertraging in onze aanvoer. U kunt contact met ons opnemen als u een uitverkochte telescoopsteel wilt reserveren.

Go Cleaning: De Glazenwasser Groothandel

De nummer 1 in telescoopstelen, waspakken en andere glazenwassersbenodigdheden.

Waarom Go Cleaning?

Mogelijk ziet u door de bomen het bos niet meer met het gigantische aanbod aan telescoopstelen op de markt. Wij verkopen alleen het complete gamma van Gardiner.

Gardiner behoort tot de absolute top als het gaat om telescoopstelen. In plaats van anderen te kopiëren is Gardiner een van de weinige echte telescoopsteelbouwers.

Ook wij hebben inmiddels een heel groot assortiment. Uiteraard willen wij u ook graag adviseren via mail of telefoon.

Buiten de telescoopstelen van Gardiner zijn we heel trots op onze crash tested inbouwsystemen van GrippaTank. Leverbaar vanaf een basistank tot filtersystemen en dieselheaters.

Go Cleaning

Günther Bolleurs

Telescoopstelen van Gardiner

Met een telescoopsteel reinigt u zonder problemen ramen, houtwerk, zonnepanelen en kunststof delen van metershoge bedrijfspanden en andere gebouwen. Bij Go Cleaning bieden we telescoopstelen van diverse materialen, van glasvezel met carbon tot (ultra) Hi-Mod Carbon met Kevlar. Bekijk ons aanbod telescoopstelen en bestel de gewenste telescoopsteel eenvoudig via onze webshop.