Accessoires

Accessoires Grippa Max Systemen

Accessoires voor de Grippa Max Systemen, in de vorm van heet water heaters, bestelt u in de webshop van GoCleaning. Wij leveren door heel Nederland. Vandaag besteld voor 12:00, binnen 48 uur geleverd.

Hydroheat: heaters

De HydroHeat is volledig ontworpen door GrippaTank. Het gebruikt de beste boiler onderdelen die op de markt verkrijgbaar zijn. 

Werken met warm water gaat niet alleen beter maar ook sneller. Sommige klanten zeggen dat ze zelfs zo'n 35% sneller werken. Warm water breekt het vuil sneller af waardoor u sneller klaar bent met het wassen.

De HydroHeat kan besteld worden samen met een GrippaMax systeem of bij een bestaand GrippaMax systeem.

12 volt heater

Onze 12v heater is ontwikkeld om de behuizing waar de pompen en membranen geplaatst zijn dooi te houden. Hiermee voorkomt u vorstschader. De Hydroheat diesel heaters zijn primair bedoeltdom te werken met warm water maar hebben ook de mogelijkheid om complete telewas systemen dooi te houden.

Verzekerd van topkwaliteit

Met een GrippaMax-inbouwsysteem van GoCleaning bent u verzekerd van topkwaliteit. De watertanks zijn uitgerust met tussenschotten en honingraat schotten in de tank. Het water is dus verdeeld in zeer kleine compartimenten zodat het niet gaat schommelen.

Contact

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. HydroHeat 9.9kw Heet water heater
  Rating:
  0%
  € 3.895,00
 2. HydroHeat 5.2kw Heet water heater
  Rating:
  0%
  € 3.375,00
 3. GrippaMax 12v Heater
  Rating:
  0%
  € 497,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina