Super-Lite Hoekborstel / Universal

Super-Lite hoekborstels

Super-Lite hoekborstels bestelt u in de webshop van GoCleaning. Wij verzorgen de verkoop en levering van een compleet assortiment aan telescoopstelen, borstels en andere accessoires voor glazenwassers.

Voordeel van hoekborstels

De Super-Lite Hoekborstels hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen als de ‘gewone’ Super-Lite borstels. Verschil is dat de hoekborstels door de ronde vorm de mogelijkheden hebben om vensterbanken en diepe kozijnen te reinigen.

Super-Lite hoekborstel Medium Mixed

De Super-Lite Medium Mixed variant is een hoekborstel die gebruikt wordt voor reguliere reiniging. Het voordeel van deze borstel is dat tijdens het wassen (vooral op hoogte) het vuil al zoveel mogelijk door de borstel naar beneden loopt zonder dat de borstel van het glas gehaald hoeft te worden.

Gespleten variant

De haren van de gespleten variant van de hoekborstel zijn even lang en allemaal gespleten. Daardoor is deze borstel ook geschikt voor delicate oppervlakten en geschilderde oppervlakten.

Stijve en harde borstels

De stijve en harde borstels worden voornamelijk gebruikt met heet water (boven de 75 graden) Door het hete water worden de haren zachter en gedraagt de borstel zich net als de Medium Mixed versie.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt meer achtergrondinformatie. Neem gerust contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Universal 35cm Stijf
  Rating:
  0%
  € 56,00
 2. Universal 35cm Medium Zacht
  Rating:
  0%
  € 56,00
 3. Universal 26cm Stijf
  Rating:
  0%
  € 47,00
  Niet op voorraad
 4. Universal 26cm Medium Zacht
  Rating:
  0%
  € 46,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina