Super-Lite

Super-Lite borstels

Bent u op zoek naar Super-Lite borstels om uw werk als glazenwasser professioneel in te vullen? Bij GoCleaning vindt u diverse soorten borstels die een verrijking zijn voor het assortiment van de glazenwasser. Super-Lite borstels zijn lichte borstels (circa 280 gram) met goede reinigingseigenschappen.

Super-Lite Medium Mixed

De Super-Lite Medium Mixed variant is een borstel die gebruikt wordt voor reguliere reiniging. Het voordeel van deze borstel is dat tijdens het wassen (vooral op hoogte) het vuil al zoveel mogelijk door de borstel naar beneden loopt zonder dat de borstel van het glas gehaald hoeft te worden.

Gespleten variant

De gespleten variant heeft gespleten haren aan de buitenzijde en mono filment (niet gespleten haren) in de binnenzijde. Het voordeel van gespleten haren is dat deze heel minutieus de oppervlakte raken. Doorgaans worden deze gebruikt voor ‘first cleans’. Ofwel klussen waar voor de eerste keer schoongemaakt wordt (of incidenteel). Nadeel is dat deze borstel meer vuil vast houdt en dus niet geschikt is voor reguliere reiniging.

Stijve en harde borstels

De stijve en harde borstels worden voornamelijk gebruikt met heet water. Door het hete water worden de haren zachter en gedraagt de borstel zich net als de Medium Mixed versie.

Nul graden variant en compacte variant

De 0 graden varianten zijn uitermate geschikt voor gelode en schuiframen. De compacte variant van de Super-Lite serie heeft kortere haren. Dit geeft meer feeling met de oppervlakte. Ook hebben deze borstels betere schrobeigenschappen.

Hoekborstels Super-Lite

In onze webshop kunt u ook hoekborstels uit de Super-Lite serie vinden.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt meer achtergrondinformatie. Neem gerust contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. SUPER-LITE 26cm Borstel Medium Mixed
  Rating:
  0%
  € 39,50
 2. SUPER-LITE 26cm Borstel Dupont Nylon
  Rating:
  0%
  € 49,75
 3. SUPER-LITE 26cm Borstel Gespleten
  Rating:
  0%
  € 39,50
 4. SUPER-LITE 26cm Borstel Stijf
  Rating:
  0%
  € 45,00
 5. Borstel Bumper 26cm (ultimate/super-lite/xtreme)
  Rating:
  0%
  € 5,75
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina