Ultimate High Reach Kevlar Ultra Hi-Mod

Ultimate Hi-Reach – (Ultra) Hi-Mod/Kevlar.

Ontdek de telescoopsteel Ultimate High Reach van GoCleaning

Bent u op zoek naar een telescoopsteel voor extra grote hoogtes? Neem dan zeker een kijkje in het aanbod van GoCleaning, hét vaste adres voor elke glazenwasser. Bij ons vindt u namelijk de telescoopsteel High Reach, uit de stijve, volledig telescopische Hi-Reach-serie. Deze telescoopstelen zijn niet alleen hoogwaardig qua kwaliteit, maar zorgen ook voor het beste resultaat bij grote hoogtes.

Wees verzekerd van kwaliteit en schakel altijd GoCleaning in voor aanschaf van telescoopstelen. Vul voor informatie over ons assortiment het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Onmisbaar voor elke glazenwasser

De telescoopstelen uit de Ultimate Hi-Reach – (Ultra) Hi-Mod/Kevlar-serie zijn onmisbaar voor de serieuze glazenwasser. De stelen zijn gemaakt van kevlar en Ultra Hi-Mod carbon, en zijn daardoor erg stijf en sterk. Daarnaast zijn ze speciaal ontwikkeld voor werken op grote hoogtes. De stelen zijn dus verlengbaar met verschillende extensiesets en worden bovendien geleverd met ‘control bars’ voor maximale controle op hoogte.

Als het dus om glazenwassen op grote hoogtes gaat, bent u bij GoCleaning verzekerd van de juiste telescoopsteel. Neem voor meer informatie over onze producten contact met ons op of bekijk onze webwinkel.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina