Watertank 1000 liter

Watertank 1000 liter

Go Cleaning is de specialist op het gebied van alles wat een glazenwasser bij het werk nodig kan hebben en bij ons vindt u onder andere een ruim assortiment aan watertanks. Deze watertanks zijn handige hulpmiddelen, aangezien u hiermee langer doorwerkt, zonder dat u hiervoor steeds water bij hoeft te vullen. Go Cleaning verkoopt deze tanks in meerdere formaten. Neem dan ook even een kijkje om te zien welk formaat het beste bij uw werkzaamheden past.

✓ Levering door heel Nederland
✓ Besteld voor 12:00 uur, binnen 48 uur geleverd
✓ Enige officiële leverancier van Gardiner stelen in Nederland

Prettiger werken met een goede watertank

Het is slim te kiezen voor een flinke watertank. Dit scheelt namelijk heel wat tijd. U werkt gewoon door en gaat van klus naar klus, zonder dat het nodig is om weer nieuw water te halen. Zonder watertank is dat wel nodig. Dat is niet alleen onhandig, maar kost ook nog eens extra tijd. Met een grote watertank voert u uw werk sneller uit en is het door de tijd die overblijft zelfs mogelijk extra klanten aan te nemen.

Wat voor watertank heeft u nodig?

Go Cleaning verkoopt meerdere verschillende watertanks. Aan u om te bekijken hoe groot de watertank is die u gebruikt bij uw werk. Heeft u bijvoorbeeld genoeg aan een watertank van 350 liter? Of is het toch beter een watertank van 1000 liter te kopen? Met deze flinke watertank werkt u praktisch de hele dag door, zonder dat u een kraan op hoeft te zoeken om water bij te vullen.

Watertanks van hoge kwaliteit

Het is bij het werken met een watertank van 1000 liter belangrijk om te weten dat u kwaliteit in huis haalt. Hier mag u bij de watertanks van Go Cleaning zeker op rekenen. Onze losse tanks zijn gemaakt van de sterkste materialen. Hierdoor hoeft u dus niet bang te zijn voor een lekkage. Daarbij is de binnenkant van de tank voorzien van schotten, waardoor het water beperkte bewegingsvrijheid heeft. Zo zijn onze tanks zeer prettig om als professionele glazenwasser mee te werken.

Alles voor u als glazenwasser

Een professionele glazenwasser vindt bij Go Cleaning alles wat hij de werkzaamheden nodig heeft. Naast watertanks vindt u in het assortiment onder andere ook telescoopstelen, borstels, waterfiltratiesystemen, inbouwsystemen en nog veel meer. Go Cleaning levert deze producten door heel Nederland. En indien u uw bestelling afrondt voor 12.00 uur, dan mag u erop rekenen deze binnen 48 uur in huis te hebben. Vragen? Deze stelt u eenvoudig via de mail of telefonisch.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. -5%
  Watertank 1000liter plat
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 815,00 Aanbiedingsprijs € 774,25
 2. -5%
  Watertank 1000liter
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 815,00 Aanbiedingsprijs € 774,25
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina