Super-Max IM Carbon telescoopstelen

Super-Max IM Carbon telescoopstelen

Bent u op zoek naar een telescoopsteel Super-Max IM Carbon? Go Cleaning heeft verschillende uitvoeringen van de Super-Max IM Carbon in het assortiment. Niet alleen verzekeren we onze klanten van de beste kwaliteit, we zorgen ook voor de beste prijzen.


De Super-Max is een telescoopsteel uit de IM Carbon-serie (intermediate carbon). Deze telescoopstelen zijn ideaal wanneer u met een beperkt budget toch een hoogwaardige steel wilt aanschaffen. Dit zijn volledige carbon stelen versterkt met IM carbon in de belangrijkste secties. U krijgt dus hoge kwaliteit voor een lage prijs!

  • Hulp van echte vakmannen
  • Voor 12:00 uur besteld, binnen 48 uur thuisbezorgd
  • Dé glazenwassersgroothandel
  • Officiële leverancier van Gardiner stelen in Nederland
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Profiteer voordelig van de vele voordelen

Met een telescoopsteel uit de IM Carbon-serie bent u, ondanks de lage prijzen, verzekerd van de vele voordelen. Zo is de steel in vele varianten te verkrijgen, waardoor hij aan al uw wensen kan voldoen. Natuurlijk zitten ook op deze telescoopstelen onze gepatenteerde ‘smart clamps’ en kunnen de stelen verlengd worden tot wel 19,2 meter!

Bekijk ze snel in onze webwinkel of bel ons voor meer informatie of een demonstratie. We komen graag bij u langs om u te laten zien hoe de stelen werken en wat de voordelen voor uw bedrijf kunnen zijn.

Contact

Heeft u vragen over een van onze Super-Max IM Carbon stelen of wilt u de stelen eens komen bekijken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0572-820203.