Xtreme Hi-Mod Lichtgewicht

Lichtgewicht telescoopsteel Hi-Mod Carbon 63.3 MSI

GoCleaning heeft een uitgebreid aanbod aan telescoopstelen, waaronder de XTREME telescoopsteel Hi- Mod Carbon 63.3 msi. Deze steel is één van de toppers uit ons aanbod, aangezien hij de lichtste ter wereld is en daardoor ook ideaal in gebruik is. Bekijk gerust de productvideo voor deze bijzondere stelen of vraag om een demonstratie.

Wilt u verzekerd zijn van de beste telescoopstelen? Neem dan contact op met GoCleaning. Als leverancier van alle glazenwassersbenodigdheden staan wij altijd voor u klaar.

De lichtste telescoopsteel ter wereld!

De XTREME telescoopsteel Hi-Mod Carbon 63,3 msi behoort tot de lichtste telescoopstelen ter wereld door het gebruik van koolstof met 63,3 msi en een gepatenteerde constructie. Het is bovendien niet alleen de lichtste, maar ook een van de stijfste stelen op de markt. Dit product is dus Arbo-technisch erg handig, maar levert ook nog eens uitstekende resultaten op.

Voor meer informatie over onze lichtgewicht telescoopstelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van professioneel advies of demonstreren onze producten bij u op locatie. Vul het contactformulier in of bel naar 0572-820203.

Assortiment Hi-Mod Carbon 63,3 MSI

Hieronder treft u het complete assortiment Hi-Mod Carbonstelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. -10%
    Xtreme X3 25 (7.5m)
    Rating:
    0%
    Normale prijs € 774,00 Aanbiedingsprijs € 699,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina